Hopp til hovedinnholdet

Har aldri drukket før, men har lyst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har aldri drukket før, men jeg har egentlig lyst. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å tåle veldig lite og føler meg ubekvem med tanken på å plutselig møte opp med alkohol når jeg har tatt et standpunkt om å ikke drikke. Det som gjør at jeg vil prøve det er egentlig kun at jeg lurer på hvordan det vil være og at jeg føler at jeg går glipp av noe. Det som gjør at jeg har valgt å vente er redselen for at det kan påvirke med med tanke på skole og at jeg ikke vet hvilken type person jeg blir når jeg drikker. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.05.2019 17:04:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle