Hopp til hovedinnholdet

Drakk alkohol kastet opp svart/mørkt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I går kveld var jeg på fest, og fikk i meg gode menger med alkohol. Ble ikke så full at jeg blacka ut eller at det gikk for langt, men jeg var bare god i formen. Etterhvert begynte jeg å kaste opp (ikke naturlig, stakk fingrene i halsen for å få en bedre dag i dag), og kasta opp svart/mørkt. Hva kan dette komme av og er det farlig? Hadde spist før jeg kom, så var ikke tom. Håper på svar. Mvh, Jente 17

SVAR

Besvart 21.05.2019 10:30:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle