Hopp til hovedinnholdet

Skadet av alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og har nylig drukket. Drakk 3 dager på rad hvor jeg ikke ble full slik at jeg ikke husker hva jeg gjorde osv, men mistet litt balanse da jeg skulle gå og språket ble litt utydelig. Jeg er ikke voldelig, eller aggressiv når jeg har drukket men bare i godt humør. (Drikker ikke på tom mage heller) Lurer på om disse 3 dagene kan ha effekt på noen indre organer eller skade meg på innsiden/gjøre meg syk. (ble ikke fyllesyk disse dagene jeg drakk, vil egentlig si jeg tålte det veldig godt) Jeg har ikke tenkt å drikke så mange dager på rad igjen eller overhodet drikke på en stund, men ønsker svar veldig fort for var ikke et sjakktrekk av meg å gjøre, ville bare prøve ut...tusen takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 23.05.2019 11:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle