Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan vi si til foreldrene våre at vi har lyst til å drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei vi er to jenter som skriver dette sammen nå. Vi er 15 år (om 1 og 2 måneder) og vi er veldig nysgjerrige på alkohol. Vi har vært bestevenner siden vi gikk i barnehagen og vi gjør alt sammen, det gjør at vi vil drikke sammen. Vi vil ikke drikke oss drita vi vil bare drikke en cider eller noe for å kjenne på følelsen. Vi har respekt for foreldrene våres og vil at de skal vite det men hvordan tar vi det opp? Og hvordan kan vi gjøre det? Hva gjør vi om foreldrene våres blir sure? Vi kommer nok til å prøve uansett men vi vil at de skal vite det så hvordan tar vi det opp?

SVAR

Besvart 27.05.2019 15:16:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle