Hopp til hovedinnholdet

Har ikke lyst å drikke så mye alkohol som jeg nå gjør

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er går VG3 og er snart ferdig på skolen. Jeg er veldig lei og orker ikke prestere bra på resten av vurderingene. Alt jeg gleder meg over i hverdagen er at det snart er helg og jeg kan gå ut å drikke meg full. Når jeg drikker blir jeg en annen person og gjør mye domt som kan såre de jeg er glad i. Er veldig glad i alkohol og har lagd merke til at jeg tåler veldig mye, og nå etter russetiden klarer jeg å drikke en hel vikingfjord (70cl, 21%) uten å kjenne det. Og det gjør at jeg drikker mye mer enn før. Venner er bekymret for hvor ofte, hvor mye tid jeg bruker på det og gleden over alkohol Jeg klare liksom ikke sitte hjemme en kveld å se at venner er ute å drikker. Vil ikke gå glipp av noe og det å gå ut er det jeg gleder meg mest over. For jeg er til vanlig en tilbakeholden jente, så med alko i blodet blir jeg utadvent og det er ett avbrekk fra skole, jobb og stresset som følger med. Hva bør jeg gjøre? Har ikke lyst til å drikke så mye eller ofte, men klarer ikke gå glipp av noe

SVAR

Besvart 02.06.2019 09:48:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle