Hopp til hovedinnholdet

Noen tips til å slappe av og ikke bekyre meg for alt mulig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 18 år, jeg er faktisk på utveksling andre året på videregående. Jeg har lært utrolig mye om meg selv blant annet at jeg er utrolig engstelig av meg generelt ,og i sosiale settinger med alkohol. Jeg tenker alltid konsekvenser av ting og klarer liksom aldri og slippe meg løs og bare ha det gøy. Jeg har vært ute på bar/club med noen venner og drakk litt alkohol, ble ikke full men litt brisen. Jeg skulle ønske jeg kunne slippe meg litt mer løs bare for å ha det gøy, jeg vet såklart at man ikke trenger alkohol for å ha det gøy, men det er en erfaring som jeg har lyst til å oppleve. Jeg blir også lett oppfattet beskjeden når jeg er ute fordi jeg synest det er litt ubehagelig å være ute, men er med for å komme ut av comfort zonen og for det sosiale. Har dere noen tips til å slappe litt mer av og ikke bekymre seg for alt mulig?

SVAR

Besvart 05.06.2019 00:12:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle