Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å drepe meg selv fordi mamma drikker alt for mye alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg har lyst til å drepe meg selv fordi mamma drikker alt for mye alkohol. Jeg har bare ikke lyst mer, hun lover og lover og lover hele tiden men stopper ikke. Jeg er bare så redd. Hun truer meg med å flytte fra meg til en annen by som jeg ikke vil flytte til. Hun er egt utrolig snill, søt, og vennlig, men det er det att hun har det problemet. Jeg vil liksom bare dø, jeg finner liksom ingen annen utvei en å kanskje bo på fosterhjem eller kanskje mamma kan slutte. Jeg er så redd

SVAR

Besvart 01.06.2019 14:08:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle