Hopp til hovedinnholdet

Er redd for å gjøre flere dumme ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. eg er en gutt på 14 år som har gjort noe veldig galt og eg angrer skikkelig. eg har drikket alkohol og kjørt bil etterpå eg har snakt med politiet, eg var med noen venner da dette kjedde. vi tenkte at vi skulle tøffe oss for de andre i klassen. men eg angrer skikkelig på det eg har gjort, men alle vet det. og eg vet ikkje hva eg skal gjøre. noen ganger har eg tenkt på selvmord siden eg er redd for det som kommer til og skje i frammtiden vist eg fortsetter sånn som dette, selv om eg ikkje har lyst. du tar meg sikkert ikkje seriøst men eg håper du gjør det. kan du svare så raskt så muligt

SVAR

Besvart 16.06.2019 12:52:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle