Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å bli full, men vil ikke skade helsen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år og har prøvd å drikke alkohol i sammenheng med andre venner som drikker. De har som oftest drukket en del og og jeg like mye. Jeg vet ikke helt hva det er for de blir som oftest full men jeg får ikke noe reaksjon i det hele tatt. Hva skal jeg gjøre da for jeg har lyst til å prøve å bli full men vet ikke hvor mye jeg kan drikke før jeg får for mye at jeg skader helsen min. Så jeg vil gjerne vite hva som skjer med meg og hva jeg bør gjøre for å unngå dette.

SVAR

Besvart 18.06.2019 12:37:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle