Hopp til hovedinnholdet

Vil feire bursdagen min uten alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg blir snart 18, og har lyst til å feire det. Imidlertidig drikker jeg ikke pga idrett. Det jeg kunne ha mest lyst til var bare å invitere folk fra mitt idrettsteam (både gutter og jenter) og klassen, sammen for å ha en hyggelig feiring. Men jeg har egentlig ikke lyst til å servere alkohol, og jeg er redd folk ville bli skuffet hvis jeg ikke gjorde det. Hvis jeg gjorde det så vet jeg ikke hva jeh skulle gjøre med teamet da noen av de er yngre enn 18 og helt ned i 15 års alderen. Jeg stresset sikkert unødvendig, men det er noe jeg har tenkt mye på så lurte på om dere kunne hjelpe. Takk 

SVAR

Besvart 25.06.2019 17:26:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noen å snakke med om drikkepress

Trenger du noen å snakke med om drikkepress? Her finner du en oversikt over hvor du kan få råd.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle