Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg klare å drikke uten å bli så kvalmen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! På 17. Mai var jeg ute å drakk med noen venner. Jeg drakk en koskenkorwa 50cl og en vin. Jeg ble utrolig dårlig og husker nesten ingenting av den kvelden, og jeg var dårlig i flere dager etterpå. Før dette så har jeg aldri blitt så dårlig før av alkohol og har pleid å drikke alkohol uten å bli kvalm. Etter denne kvelden så har jeg ikke kunnet en gang tenke på alkohol uten å bli kvalm. Jeg drakk igjen for første gang etter denne kvelden, i går, men klarte nesten ikke få ned noen ting fordi jeg ble så kvalm. Skjønner ikke hvorfor jeg blir så kvalm selv nå etter 5uker, og blir litt stresset med tanke på russetiden som nærmer seg.... hvordan kan jeg klare å drikke uten å bli så kvalmen? og hvorfor blir jeg enda så kvalm?

SVAR

Besvart 26.06.2019 16:10:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Noen å snakke med om drikkepress

Trenger du noen å snakke med om drikkepress? Her finner du en oversikt over hvor du kan få råd.

 

Les mer
account_circle