Hopp til hovedinnholdet

Faren min drakk og nå er jeg redd for å se mamma full.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som har hatt en far som drakk av og til i helgene. (Ikke no avhengighet eller no) men for ett år siden tok han selvmord. De gangene han drakk så ble han ofte full, fordi han gikk på noen medisiner for sykdommene sine som gjorde at han ble fortere påvirket. Jeg var i alderen fra 10-12 når dette skjedde. Jeg så jo da pappa full, og pappa slet veldig med sorg.. som da førte til hans selvmord. Men nå er jeg rett og slett blitt redd for når min mor skal ut på for eksempel en fest med venner. Selv om jeg vet at hun så vidt drikker noe. Men uansett jeg blir redd. Jeg er redd for at jeg må se henne full.. (noe som jeg ikke trenger å være redd for) De gangene mamma er ute så får jeg innblikk av det som jeg så av pappa, og dette syntes jeg er veldig ubehagelig. Jeg har snakket om dette med psykolog. dette var vanskelig å forklare men jeg håper at dere skjønner hva jeg mener. Håper på svar!

SVAR

Besvart 15.08.2019 19:47:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle