Hopp til hovedinnholdet

Er bekymret for forholdet når vi skal ha fadderuke. Råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min flytter sammen neste år når vi skal studere. Jeg gruer meg veldig til fadderuken selv om det er lenge til, fordi jeg vet at det er mye festing og alkohol og jeg og kjæresten min skal studere ulike ting og kommer ikke til å være på de samme festene. Kjæresten min vet at jeg ikke ønsker at verken han eller jeg drar på fest (og vertfall ikke drikker) uten den andre tilstede fordi jeg er redd for at han er utro (pga tidligere hendelser hvor det ikke har skjedd noe fysisk men han har fortalt meg at han har hatt lyst på andre enn meg når han har drukket). Likevel vil jeg jo at vi hver for oss skal kunne delta på ting og bli kjent med andre. Jeg får angst av tanken på at han skal feste og drikke seg full uten meg, og han vet hvordan jeg har det med det og vet heller ikke hvordan vi skal løse dette. Risikoen for at noe kan skje mellom han og en annen får meg til å ikke kunne stole på han i de sammenhengene selv om jeg vet at han elsker meg og ikke vil være med andre.

SVAR

Besvart 18.08.2019 22:01:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle