Hopp til hovedinnholdet

Kjenenr jeg får symptomer på schizofreni når jeg drikker, er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! lang historie kort: jeg er både manisk(bipolar) og farlig nærme å få tilstanden schizofreni. merker at når jeg drikker ute med venninner så kicker dette inn. er det farlig? drikker meg ikke dritings, er snakk om et glass vin en kveld sammen med jentene 1-2 ganger i mnd. er forbanna skummelt men er 18 år og syns slike ting er en del av ungdomstiden og ser på det som morsomt, komisk og en form for humor, men dersom det kan være farlig sååååå ja. har heller ikke råd dessverre til å dra til lege og ta dette opp, så er derfor jeg spør her her heller ikke helsestasjon i nærheten av her jeg bor for jeg hadde selvsagt søkt hjelp om nødvendig men skal gjøre det om svaret jeg får her indikerer at det er nødvendig. ellers, takk på forhånd om jeg får en liten pekepinne!

SVAR

Besvart 18.08.2019 21:00:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle