Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt å drikke for å klare skolen, har panikkangst og sosial angst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 som har slitt med sosial angst og panikk angst hele livet. Skolen har alltid vert et sted jeg har hata over alt og da jeg begynte på vgs droppa jeg ut etter noen uker for det ble alt for vanskelig. Jeg bestemte meg for å prøve igjen nå og første dag ble så forferdelig at jeg gikk hjem etter 1 time. Har prøvd alle typer medisiner men ingen funker... Så jeg ville finne en løsning på hvordan jeg kunne klare å gå på skole og gjøre meg selv og familien stolt og løsningen har blitt alkohol. Jeg har med sprit i flaska mi hver dag og drikker litt til jeg blir brisen. Har gjort det i nå 1 uke og har aldri trives så bra på skolen som det jeg gjør nå. Mamma og pappa har fått mange meldinger av lærere på skolen om at jeg har gjort store fremskritt sosialt og i timene, og lærerne er kjempe stolte av meg. Har også fått meg venner endelig. Det ingen vet er at alt er pga alkoholen og jeg vil ikke skuffe noen med å si det og jeg klarer heller ikke å slutte...vet det er dumt

SVAR

Besvart 28.08.2019 18:07:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle