Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ensom og trist

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kan ikke drikke alkohol pga en leversykdom. Dette gjør at jeg føler meg veldig utilpass på fest, jeg har vært på noen få, og dro ganske fort da det virker som at når man ikke drikker er man ikke like «fri» og har det lite gøy. Jeg drar ikke på fest lenger og dette gjør at jeg ikke kan være med på noe som venninna mi gjør. Jeg har bare en venninne og hun fester en del og har egne venner som hun er med, og inkluderer ikke meg. Jeg var litt med noen kristne som ikke fester og drikker, men jeg passer ikke inn hos de heller. Jeg føler meg veldig aleine og utenfor, og at jeg ikke hører til. Jeg har ikke lappen og kan derfor ikke dra noen steder heller, jeg bor langt ute på landet og busser går sjeldent. Jeg har ingen interesser eller hobbyer/talenter å drive med. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre. Jeg får hjelp mot psykisk helse, og jobber med meg selv, men dette gjør lite med de «ytre» forholdene, sånn sosialt sett. Jeg føler meg dømt til å være ensom og trist, dette har vart i mange år.

SVAR

Besvart 04.09.2019 22:50:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Noen å snakke med om drikkepress

Trenger du noen å snakke med om drikkepress? Her finner du en oversikt over hvor du kan få råd.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle