Hopp til hovedinnholdet

Har begynt på Isotretinoin og skal på fest, kan jeg slutte nå og være trygg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 16 år og har ganske nylig (omtrent 1 måned siden) begynt på Isotretinoin. Jeg skal på en fest denne fredagen og lurer på om jeg kan unngå bivirkningene (leversmerter og slikt) hvis jeg slutter å bruke pillene fra og med i dag (mandag) til etter festen. Jeg vet at jeg ikke er gammel nok til å drikke og dette har ingenting med press å gjøre. Jeg er ingen alkoholiker, men liker å slippe meg litt løs, eller hva du ville kalt det, på fest. Dette blir 6 gangen jeg drikker om det har noe å si. Takk! -Gutt på 16

SVAR

Besvart 12.09.2019 09:23:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle