Hopp til hovedinnholdet

Er jeg avhengig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 20 år som drikker en del i blant. Fester hver helg og drikker som oftest 2 eller 3 ganger i ukedagene. Mengden jeg drikker er 1 liter Vodka når jeg drar på fest for å kose meg ordentlig og i ukedagene prøver jeg å holde meg til 1/2 liter vodka .Jeg har fått en stikkende smerte til høyre i magen (antakelig levra) og sliter med å sove de alle netter jeg ikke har drokket. Det er utfordrende å ikke drikke om dagene fordi jeg vil helst være full eller brisen siden det er så behagelig. Spørsmålet mitt er; Har jeg blitt avhengig av alkohol og hvis jeg har det, hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.09.2019 15:38:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle