Hopp til hovedinnholdet

Fikk black out av alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var på en fest og ble alt for full og fikk en black out dvs jeg husker veldig små Glimt av kvelden. Begynte å drikke kl 1830 til 01 ca.. Dsgen etter fikk jeg vite at jeg hadde klina/kyssa med en annen gutt og dette er noe jeg aldri hadde kommet på om ikke noen hadde nevnt dette. Spurte da vedkommende og han sa først ja, men deretter nei? Mens han hadde sagt det til en annne og vært svært overbevisende at dette hadde skjedd. Min greie er at når folk sier hvordan og hva som skjedde, så får jeg bilder i hode mitt som ikke var der. Er det mulig å få et falskt minne? Og er man «tilstede» Når man gjør sånt? Jeg angrer jo bittert da jeg er i forhold.

SVAR

Besvart 29.09.2019 17:29:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle