Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg drikke alkohol, men likevel unngå uhell?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har begynt å eksperimentere litt med alkohol når jeg er med venner, og har planer om å dra på fest og drikke i ferien. Jeg vil prøve å være så godt forberedt som mulig, og forrige gang jeg drakk opplevde jeg at hjernen fikk mindre kontroll over kroppen min. Det jeg lurer på er om du/dere har noen tips og triks når det kommer til å ha kontroll over blæren? Det hadde vært rimelig flaut å tisse på seg på festen, siden jeg ikke kjenner mange der fra før av. Kan jeg drikke men likevel unngå uhell? Takk for alle svar <3

SVAR

Besvart 30.09.2019 21:04:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle