Hopp til hovedinnholdet

Angst etter å ha drukket

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i helgen var jeg og ett par venninner på fest. Det var ett alkoholfritt arrangement og aldersgrensen var "konfirmert". Det var mange vakter der, men likevel ble folk med alkohol sluppet inn. Eldre ungdommer kom å sjenket oss med sprit og vodka flere ganger. De maste og maste på at vi måtte drikke, så tilsutt ga jeg etter og slo meg løs. Jeg og alle rundt meg ble rimelig full. Det var alkohol over alt. Jeg oppførte meg sykt rart. Det er første gang jeg har blitt full. Jeg gikk rundt og klemte folk og ropte rare ting. Jeg fikk høre dagen etter at jeg trynet flere ganger også (som jeg ikke husker). Venninnen min la ut videoer av oss med ett uhell og folk på skolen har sett det og snakket om det. Jeg fikk høre at mange hadde snakket dritt om oss, og noen trodde vi bare latet som om vi er fulle (som er sykt kleint å gjøre)... Jeg har en ekkel følelse i meg og er redd for hva folk vil si. Jeg vil ikke få ett dårlig rykte på med. Hva kan jeg gjøre? Jeg føler en slags angst.. fylleangst?

SVAR

Besvart 01.10.2019 21:35:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
account_circle