Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt avhengig av alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blitt avhengi av alkohol og jeg ønsker virkelig å bli bedre. Har drukket gjevling Det har gått opp for meg at jeg drikker like mye som samboeren til moren min som har vært alkoholiker i 30-40 år. Jeg er redd for at jeg skal bli han. Han har gitt meg traumer og samme med moren min. Er redd for at jeg skal ødelegge alt jeg har fått til etter jeg ble psykisk syk og dps hjelper ikke så må finne noe annet. Hva kan jeg gjøre? Er avhengi av anlkohol og pga riksen(er ftm trans) må jeg greie å være stabil for å få videre hjelp(alt er så strengt og umennesskig. Mæ finne hjelp. Prøvde å ta livet mitt for noen dager siden pga min far, livet mitt, 2 voldtekter og alkoholen. Vet ikke hvem jeg skal spørre om hjelp til. Er desperat akkurat nå. Jeg har nå havnet i en depresjon igjen pga alkohol og jeg må finne veien tilbake til et greit liv

SVAR

Besvart 03.10.2019 09:00:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle