Hopp til hovedinnholdet

Liker jenta, svarer ikke på snap

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på fest igår, ei jente jeg har snakket masse med på snap var der. Var også første gang jeg møtte ho. Jeg blei også kjent med henne fordi veninna hennes som jeg kjenner ga meg snappen. Men jeg liker ho, fordi ho virker så bra osv. Og ho klina med to stk på festen. Det så på jeg i påvirket tilstand.... men da blir jeg sint/trist og går. Men jeg skulle egentlig passe på at ho ikke gjorde noe sånt. Men feilet.. Men problemet er at jeg sitter nå dagen etter og er trist og lei meg. Tror det er pga dette, men om ikke hva er det da? Og ho svarer meg ikke på Snapchat heller..

SVAR

Besvart 08.10.2019 11:58:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle