Hopp til hovedinnholdet

Ex-sommerflørt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ett spørsmål som jeg lurer veldig på. Jeg hadde en liten sommerflørt som varte ganske lenge, og det var sykt intimt og koselig. Men ettersom tiden gikk og vi kom tilbake til hverdagen så snakket vi bare mindre og mindre sammen. Og nå så er vi definitivt helt ferdige med hverandre på det nivået vi var en periode. Hvertfall han var på en fest for noen dager siden og da begynt kompisen til han jeg hadde holdt på med å skrive til meg om at ex sommerflørten min hadde hatt sex med en annen jente den kvelden og jeg bare kjente at jeg ble så lei meg og at han sa det kun for at jeg skulle bli såra og sjalu. Altså, det var under påvirkning av alkohol. Hvorfor skriver han det til meg når jeg og exen min nærmest ikke kommuniserer? Altså, er det noe jeg ikke får med meg? Hah, håper du skjønner hva jeg mener:) Tusen takk på forhånd!!

SVAR

Besvart 16.10.2019 22:41:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle