Hopp til hovedinnholdet

Blir ikke brisen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 og har drukket 3 ganger. Jeg er 53kg, høy og tynn, men problemet mitt er når jeg drikker så gjør jeg det for å bli litt brisen, men aldri har jeg følt noe som helst unntatt første gang. Første gang var jeg på fest og drakk 2 shots med 13,5% vin og følte meg litt brisen. Andre gang tik jeg 2 shot av vodka og følte ingenting. Tredje gang blanda jeg 2 shots med noe på 40% med cola og drakk det veldig fort og så litt vin. Jeg kjente ingenting. Hvorfor er dette sånn? Hver gang så er jeg med venner og de kjenner noe, men det eneste jeg kjenner er litt k magen og litt i hodet idet jeg tar shottet, men etter det føler jeg meg helt vanlig. Hvorfor føler jeg meg ikke brisen?

SVAR

Besvart 16.10.2019 15:08:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle