Hopp til hovedinnholdet

Venn som drikker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

God dag. Jeg har en følelse at en venn av meg kjent som Albert er alkoholiker. Han er ute på fylla hver helg. Jeg vet at han har blitt dopet ned før, men det virker som om han koste seg. Jeg har en følelse av at Albert trenger hjelp men vet ikke hvordan jeg skal gi han det. Når han er på fylla så har for vane å gjøre sjuke ting. Her forrige helg dro han til oslo i fylla og klarte å snike seg inn på en klubb. Han dro ikke hjem men våknet opp på et internat i (Anonymisert. Red.) eller noe. Jeg har en følelse at Albert ikke selv ønsker dette men sliter med å passe inn (noe jeg faen ikke gjør) (jeg er også ute hver jævla helg men jeg koser meg mye mer og drikker jævelig mye mer) men tilbake til saken. Jeg tror muligens han er på vei til å bli alkoholiker (ikke jeg selv om jeg drikker mer) så har dere noen tips til hvordan jeg skal hjelpe han? trenger hjelp. hilsen anonym alkoholiker hjelper.

SVAR

Besvart 17.10.2019 15:11:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle