Hopp til hovedinnholdet

Kan alkohol trigge migrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har drukket 2 ganger i løpet av livet mitt. Forrige helg og denne helga. Forrige helg hadde jeg fått et lite migrene anfall før jeg drakk, og etter et lite et får jeg alltid et stort et. Så jeg fikk et dagen etterpå. Jeg drakk ikke mye, men jeg drakk litt sprit. Jeg drakk i går, og i dag våknet jeg med et lite migreneanfall. I går drakk jeg mer enn helga før. Jeg drakk ikke mye, men jeg drakk ikke lite heller. I går så gikk det mest i vodka. Så spørsmålet mitt er, tror du det er alkoholen som trigger migrenen? Vet at den kan gjøre det, men jeg drakk ikke så mye heller. Har migrene flere ganger i måneden, så det kan være tilfeldig.

SVAR

Besvart 21.10.2019 13:23:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle