Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo! Jeg og mine venner har tenkt å drikke litt om ikke så lenge, og jeg lurer da på hvor mye som skal til før vi blir full? Jeg er fult klar over hva alkohol gjør med kroppen, og jeg vet det ikke er bra i en så ung alder, men helt ærlig bryr jeg meg ikke. Jeg har drukket en gang før, men det var ikke mye. Da drakk jeg et glass med vodka, hvor jeg fylte glasset 1/3 vodka, og resten cola( 40% vodka). Da kjente jeg litt på det, men jeg var ikke helt borte. Jeg lurer på hvor mye vodka som er nok for at vi skal bli veldig fulle? Jeg lurer også hva som er mest økonomisk å drikke, altså, hva er billigst hvis alt jeg vil er å bli full? Cider eller vodka? Og hvor mye cider hvis det er billigst? Takk for svar på forhand.

SVAR

Besvart 23.10.2019 17:54:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle