Hopp til hovedinnholdet

Vi ikke bestevenner lenger, hun er veldig rebell.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en venn som jeg har hatt et av og på forhold til, sånn at i begynnelsen var vi BESTEVENNER. Jeg traff hun på ungdomsskolen min, men nå er vi ikke bestevenner lenger, men vi er venner og grunnen til det er at hun er veldig rebel. Det jeg mener med det er at hun snuser, røyker og drikker. Hun har sagt at hun har veldig lyst til å prøve ecstacy tabletter. Hun er like gammel som meg altså. Og hun liker å prøve ting som IKKE er for 14 åringer, men jeg er ikke sånn i det hele tatt. Jeg bryr meg veldig om livet mitt for jeg har jo bare ett liv. Uansett, her om dagen ville hun bli full på skolen, så hun hadde stjelt noe vodka av pappan sin og hadde det med seg i sekken å drakk det når ikke lærerne så det. Ingen andre enn meg og to andre fra skolen vet det og jeg føler med veldig dårlig fordi jeg syns det var drøyt å prøve å bli full på skolen. Jeg vil på en måte ikke være en del av det men det er vanskelig å ikke vere med hun fordi jeg har ikke mange venner, og vi har det gøyilag.

SVAR

Besvart 24.10.2019 17:12:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle