Hopp til hovedinnholdet

For ca et år siden begynte jeg på isotretinoin mot acne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for ca et år siden begynte jeg på isotretinoin mot acne men ble ferdig med kuren for et par måneder siden. Før jeg begynte kunne jeg drikke mye alkohol uten å bli kvalm eller dårlig, ble kun litt rød i spesielt ansiktet og litt «uggen». Nå kaster jeg opp uansett hva jeg drikker, om det er en halv cider eller en hel flaske 40%. Det starter ofte med at jeg blir småkvalm før jeg legger meg også våkner jeg alltid midt på natten å kaster opp. Jeg lurer på hvorfor jeg plutselig begynte å reagere så dårlig, om det evt er leveren min som begynner å svikte, den medisinen jeg gikk på er veldig hard for leveren og jeg fikk beskjed om å unngå alkohol mens jeg gikk på kuren. Jeg er også halvt asiatisk å har lest om «Asian Flush», er dette også et alternativ? Finnes det noen måte jeg kan unngå å kaste opp? Jeg blir ikke dårlig eller fyllesyk dagen etterpå, det er kun på natten at jeg bli kvalm og kaster opp. Takk for svar på forhånd :)

SVAR

Besvart 29.10.2019 12:43:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle