Hopp til hovedinnholdet

Redd for å miste kjæresten som er deprimert. Drikker meg full og overtenker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt det vanskelig pga. jenta jeg liker som jeg er "sammen" med, hu har selv problemer med depresjon og har det vanskelig med å snakke om problemene sine, dette gjør meg deprimert. Når jeg blir deprimert finner jeg ingen annen utvei enn å drikke meg full så oftest som mulig fordi jeg over-tenker alt om henne. Generelt så er det ikke lett å snakke med henne om hva det enn skulle være. Jeg er veldig redd for å miste henne siden hu har store problemer selv fra før av og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre siden i går var den femte gangen jeg var full på en uke.

SVAR

Besvart 30.10.2019 15:12:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle