Mamma drikker noenganger når pappa ikke er der. Hva skal jeg gjøre. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mamma drikker noenganger når pappa ikke er der. Hva skal jeg gjøre.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år. Min mor pleier av og til å drikke da faren min ikke er hjemme, aller helst om jeg er opptatt med noe annet. I helgen som var så skulle jeg besøke venninnen min og min mor kjørte meg. Etter noen timer sendte jeg henne en melding om at hun kunne hente meg, som hun sa hun kunne. Hun kom og jeg satt meg inn i bilen, jeg merket at noe var rart med henne og da skjønte jeg at hun var beruset. Hun greide ikke å holde siden sin og jeg syns turen i seg selv var svært skremmende. Da vi kom hjem konfronterte jeg henne og spurte om hun hadde drukket, hun virket litt sur og sa nei, det hadde hun ikke. Jeg skrev så en melding til min eldre søster siden jeg syns det er mye lettere å snakke med henne og hun ble ganske irritert og ringte til faren min. Min far hadde da konfrontert min mor, men hun hadde da løyet til han og å sakt at hun bare hadde drukket en liten øl. Jeg kjenner at jeg blir så frustrert av at hun lyver og jeg har rett og slett ikke tillitt til henne mer

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer