Hopp til hovedinnholdet

Utslett på grunn av alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var på en fest her om dagen og drakk meg veldig full for første gang. Jeg har drukket før men da ble jeg ikke like full som jeg var her om dagen. Det jeg lurte på var, jeg har fått utslett på ene hånda og på magen. Jeg prøvde å søke meg fram på hva det var men fant veldig mye forskjellig jeg fant også at det var vanlig for de som er asiatere, mammen min er asiater. Er utslettet farlig?

SVAR

Besvart 07.11.2019 16:04:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle