Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å ikke få panikk når folk drikker rundt meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 17 og lurer på noe. Så jeg har en historie om alkohol. Der ting har skjedd som virkelig ikke var noe gøy når noen har drukket. Som noen som sa de skulle ta livet sitt, overgrep, folk som blir litt for nærme enn konfår. Uansett, så når folk drikker rundt meg eller jeg vet noen er fulle selvom de ikke er med meg så får jeg panikk. Ikke for at de hadde gjordt noe men på grund av fortiden min. Spørsmålet er da, hvordan kan jeg så vekk denne panikken? For det er ikke folkene som blir fulle rundt meg som har gjordt noe fra fortiden min. Så jeg vil bli kvitt denne panikken siden den er unødvendig og ødelegger humøret mitt når det skjer.

SVAR

Besvart 08.11.2019 20:02:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle