Hopp til hovedinnholdet

Er det en forklaring på hvorfor jeg ikke ble mye mer dritings?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var på fest hos noen kompiser. Vi koste oss, noen drakk og noen klarte seg uten. Alkoholen det var snakk om, var noe blandet vodka/sprit. Jeg hadde det fint og drakk uanstrengt, tok innimellom noen plastikk-kopper halvfullt med alkoholen og slukte det ned. All virkningen jeg fikk, var litt blurry syn innimellom og muligens litt mer pratete. Ingen kvalme eller verre bivirkninger i det hele tatt. Jeg dro hjem etter festen og tenkte ingenting mer av det. Litt senere googlet jeg om alkoholmengden som er behøvet for de ulike stadiene av å være dritings. Jeg ble helt overrasket over hvor lite som skulle til og hadde plutselig ingen peiling på hvorfor alkoholen ikke hadde mye større virkning i det hele tatt på meg. Det var liksom snakk om flere kopper halvfylt med alkoholen, ikke noen shotglass eller slikt. Utifra det jeg fant på nettet fra forskjellige nettsider, skulle jeg ha blitt mye mer dritings. Er det en forklaring på hvorfor det ikke skjedde? (ps jeg er normalvekt)

SVAR

Besvart 12.11.2019 17:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Alkohol påvirker treningen din

Er du ute etter gode treningsresultater, uansett mål, bør du unngå å drikke mye alkohol.

 

Les mer
account_circle