Hopp til hovedinnholdet

Har sagt til lillebror at det er vanlig å drikke alkohol og røyke hasj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei (jente 15) i går hadde jeg en liten fest m 10 jenter alle ble fulle. Vi var oppe på tarassen og lillebroren min på 13 kom hjem og så ble 2 av jentene på festen sinte på hverandre så hun ene slo til hu andre så jeg måtte kaste hun ut så jeg måtte følle hun ut forbi lille broren min og det var ikke lett å få hun ut siden det ville ikke hun. Etter jeg fikk henne ut så snakket jeg med lillebroren min (jeg var ganske full) jeg sa at han måtte love at han ikke skulle si noe til pappa og jeg stoler på at han ikke sier noe heller. Men jeg sa at «jeg har ikke drukket men noen av vennene mine har og det er helt normalt å begynne å drikke i 9/10 klasse og storebror (17) har tilogme røyka hasj da han var 16 så deg er helt vanligt» så svarte han ja jeg vet osv. Nå er jeg livredd for at han ska tenke at det er helt normalt å drikke å røyke hasj og tenk om han gjør det siden jeg har fått han til å tro det er normalt. Jeg må snakke med han men vet ikke hva jeg skal si????

SVAR

Besvart 19.11.2019 11:05:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle