Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker å feste og følelsen av å være full, er dette et problem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har forandret meg veldig mye, og har i en lang periode nå elsket å feste. Før likte jeg det ikke, men nå er det stikk motsatt. Jeg liker egentlig ikke alkohol, men drikker mye fordi jeg elsker rusen. Hører andre venner si at de ikke syntes det er så gøy å feste og drikke hele tiden, og sånn følte jeg det også før men ikke nå lengre? Problemet er at jeg er redd det har gått for langt. Hvis jeg har mulighet, kan jeg drikke og feste flere ganger i uken, og med en gang jeg går en uke uten merker jeg savnet etter rusen. Jeg elsker følelsen av å være full, da gir jeg så faen i alt. Greia er også at jeg ikke bare drikker litt, men mye hver gang jeg er ute. Jeg elsker å feste og følelsen av å være full, er dette et problem?

SVAR

Besvart 22.11.2019 16:58:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
account_circle