Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli kvitt fylleangst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et stort problem når det kommer til meg og alkohol. Hver gang jeg er på fest så drikker jeg meg drita full, og vennene mine syntes det er veldig slitsomt ettersom de må passe på meg hele tiden. Et annet problem er at hver gang jeg drikker, så mister jeg all kontroll over meg selv og har gjerne sex med en fyr, som ikke alltids er så veldig attraktiv. Jeg mista jomfrudommen for 1 år siden, og nå har jeg hatt meg med ganske mange siden det. Jeg våkner opp med den største fylleangsten, nettopp fordi jeg har hatt sex med en gutt som jeg aldri ville pult i edru tilstand. Jeg prøver å bli bedre, men det er tydeligvis veldig vanskelig for meg. Jeg detter meg mål for kvelden før jeg begynner å drikke, sånn som «ikke ha sex med en gutt», men likavel gjør jeg det. Jeg vurderer å bare ta avstand fra alkohol, men da er jeg en veldig stille person av meg. Noen tips til hvordan jeg kan komme meg over den fylleangsten? Det begynner å bli utrolig slitsomt for meg og mine venner.

SVAR

Besvart 26.11.2019 03:04:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Alkohol, rus og graviditet

Når man drikker, går alkoholen gjennom morkaken inn i fosterets blod. Alkohol kan gi barnet hjerneskader og misdannelser og hemme kroppsveksten.

Du gir barnet den beste starten hvis du avstår fra narkotika i svangerskapet.

 

Les mer
account_circle