Hopp til hovedinnholdet

Drikker når jeg er lei meg, sur eller skal sosialisere meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynte å drikke sprit når jeg var 15 år. Drakk meg drita på det hver helg i 6-7 mnd. Etter det begynte jeg heller å røyke hasj. Da var jeg nesten fullt 16 år. Jeg fikk skikkelig angst for ting jeg gjorde i fylla så endte med jeg bare var hjemme og røykte hasj og ble antisosial. Jeg røykte altfor mye, jeg så ikke hva d gjorde mot meg, vennene mine som sa jeg burde trappe ned røykingen ble jeg bare irritert på, røykte hver dag i strekk i 1 og et halvt år. Når jeg fylte 17 år og fikk meg en kjæreste så sluttet jeg å røyke for han. Men da begynte jeg på å drikke øl. Jeg drakk kjempe mye øl, drakk hver dag. Og måtte drikke litt i skjul sånn han ikke skulle tenke negativt om meg. Og nå har ett år gått og jeg klarer fortsatt ikke slutte å drikke øl. Stresser jeg med skole drar jeg fra skolen og kjøper øl. Føler jeg meg lei meg, sur elle bare jeg skal ut å sosialisere meg må jeg ta en øl. Jeg vil ikke si jeg er avhengig av øl men klarer bare å gå maks 3 dager uten øl. Hva kanjeg gjør

SVAR

Besvart 26.11.2019 17:40:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle