Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og virkninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på hva definisjonen av full er? Var på fest og jeg følte meg beruset, jeg tullet rundt og bare danset. Jeg fikk beskjed om å legge fra meg drikken og dagen etter sa folk at jeg latet som. Jeg husker det meste r jeg ganske sikker på. Hadde shottet 4 ganger med vodka og drukket 4 cidere. Husker selv at jeg var ganske tullete og følte jeg gjorde alt selv, men tenkte ikke over det. Var jeg full eller bare litt påvirket. Husker også at jeh skulle skifte og at jeh ikke brydde meh noe om hvordan jeg så ut, var veldig svimmel og ville bare drikke og feste. Følte ikke at jeg var helt som meh selv. Jeg danset og brydde NEG ikke om hvor jeg danset om det var utenfor ringen eller om det var midt inni

SVAR

Besvart 04.12.2019 16:18:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle