Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg drakk alkohol på lørdag. Jeg har nesten ikke drukket i det hele tatt før jeg ble 18 men på lørdag (i dag er tirsdag) drakk jeg en del. Jeg ble ganske påvirket og jeg var full da jeg la meg. Jeg er fremdeles veldig svimmel flere dager etterpå og har vanskeligheter med å lese og konsentrere meg. Jeg husker heller ikke så godt selv hva som skjedde dagen i forveien selvom jeg var edru i går. Jeg er veldig redd hjelp meg:((((

SVAR

Besvart 04.12.2019 16:14:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips mot bakrus

Har du drukket mye alkohol er det vanlig å kjenne seg dårlig dagen etter. Her får du tips til hva du kan gjøre for å ha det mindre kjipt dagen derpå.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle