Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg feire 18 års dagen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fyller 18 år tidlig på året og vet ikke hvordan eller om jeg skal feire det med venner. Jeg hadde hatt veldig lyst til å feire med å dra ut på byen og drikke, men det kan jeg ikke siden de andre vennene mine fyller ikke 18 før lenger ut på året. Så kan jeg ikke ha fest hjemme siden har ikke god plass og har ikke så mange nære venner og flertallet drikker ikke. Så kan jeg jo dra ut og spise eller ha en bursdag hos meg, men føler ikke det vil bli så gøy siden vi vil maks være 8 stykk hvis alle kan komme noe jeg tviler på og da kan det være litt kleint siden vi ikke er så mange og heller så kjenner ikke alle vennene mine hverandre, jeg liker heller ikke bursdagsleker. Noen tips til hva jeg kan finne på eller ting vi kan gjøre?

SVAR

Besvart 16.12.2019 21:46:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle