Hopp til hovedinnholdet

Vil jeg ødelegge forbrenningen eller gå opp i vekt når jeg drikker alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lider av spiseforstyrrelse og en god del mer, og drikker i gjennomsnitt fire dager i uken, men spiser da mindre for at kaloriinntaket skal bli det samme. Vil jeg likevel risikere å gå opp i vekt eller ødelegge forbrenningen? Drikker rundt fire glass vin, noen få ganger tre, eller flere glass eller sprit. Er livredd for å gå opp opp i vekt eller ødelegge forbrenningen, men har til nå opprettholdt vekten (kanskje gått litt ned pga frykt og mindre inntakt), så trenger litt råd. Klarer ikke slutte, for eneste som klarer å avlede og holde meg i live nå, så trenger sårt råd for å roe frykten

SVAR

Besvart 06.01.2020 13:02:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle