Hopp til hovedinnholdet

Husker lite fra en fest der jeg hadde sex med flere. Vil testes for SOI.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på nyttårsaften var jeg ute med russebussen min! Vi skulle møte en annen guttebuss hjemme hos en av dem. Jeg drakk mer en jeg pleide fordi jeg var litt redd for å møte nye folk. Jeg hadde sex med en gutt, før klokken ble 12 og det husker jeg. Men etter det ble alt helt svart, jeg har snakket med neon av jentene min og de sier jeg var på rommet med en gutt i 30 min og døren var låst, har snakket med han men han sa vi ikke gjorde noe spesielt, men jeg sovner på rommet og en venninne kommer inn til at en annen gutt har sex med meg, mens jeg sover. Å jeg husker ikke det! Er veldig ekkelt! Har snakket med noen av gutten som var der og de ble på en måte sur på meg og sa at jeg var litt løs og sånt! Har snakket med vennen mine og de mener jeg burde ta angrepille men det er for sent, mensen min har være forsinket i 10 dager! Vet ikke hva jeg skal gjøre nå, har tenkt å dra på helsestasjon å ta tes for å sjekke om jeg har noen kjønnssykdommer, men vil ikke snakke om hva som skjedde med noen

SVAR

Besvart 06.01.2020 10:31:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle