Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært på landslaget i basketball, vil alkohol senke prestasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er en gutt som er veldig godt fysisk trent og trener opptil 2-5 timer om dagen. Jeg har vært på landslaget i basketball i en god stund nå og håper jeg fortsatt beholder plassen min på laget. Men noen ganger i helgene pleier jeg å feste med vennene mine og det er som regel alkohol på festene og vi pleier å bli fulle. Dette skjer bare da 1-2 ganger i måneden. Men det jeg lurer på er om alkohol vil senke mitt prestasjonsnivå, hvorfor og hva vil jeg bli dårligere på? mvh en glad gutt

SVAR

Besvart 09.01.2020 11:27:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
account_circle