Hopp til hovedinnholdet

Jeg har et problem med alkohol, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har et lite problem når det kommer til alkohol, begynte å drikke for akuratt 1 år siden og nå føler jeg ikke alkohol er for å ha det gøy, altså det også men ikke bare det, jeg føler der er noe jeg trenger, drikker hver helg og hver dag nesten hvis det er ferie, velger heller å være med venner å feste overnfor familie og fikk mamma til å gråte mens søsteren min skjelte meg ut.. faren min var alkoholiker og føler jeg går i samme vei som han, får abstinenser hvis jeg ikke finner ut jeg ikke skal drikke alkohol den dagen avlikevel og føler alt blir enklere med alkohol, tørr å gjøre ting jeg ikke hadde turt og får ut mer følelser jeg ikke klarer å få ut til vanlig og jeg vil ikke det skal gå ut over de jeg er glad i.. mange i familien er familien er beskymret, og hver gang jeg drikker sier jeg alltid at jeg vil bli alkoholiker for føler det er alt jeg trenger.. har så dårlig samvittighet og vet ikke ka jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 22.01.2020 15:14:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle