Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg lurer på hvor stor sjanse det var at jeg kunne dødd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvor stor sjanse det var at jeg kunne dødd da jeg fikk alkoholoverdose. Jeg ble hentet av ambulansen etter at jeg hadde drukket nesten 1 liter med 60% Jeg lå bevistløs på bakken, ingen fikk kontakt med meg, jeg pustet veldig dårlig å jeg datt inn å ut av bevisstheten. Jeg ble kjørt til rusakutten i Bergen der jeg ble liggende i koma i nesten 16 timer, jeg våknet opp. Skjønte ikke hvor jeg var eller hva som hadde skjedd. Så jeg lurer på hvor stor sjanse det var for at jeg kunne ha dødd, og hvor stor sjansen er for å våkne opp igjen etter 12 timer i koma.

SVAR

Besvart 15.01.2020 13:01:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alkoholforgiftning

. Konsekvensene av høyt alkoholinntakt og alkoholforgiftning kan i verste fall være koma eller døden, så det er viktig å få hjelp fort!

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle