Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke vært glad på to måneder. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ingen å prate med. Jeg føler meg så utrolig ensom. Jeg har det ikke bra og er lei meg hele tiden. Jeg har kjæreste, og det virker som han prøver å være der for meg, men jeg syntes ikke det hjelper. Jeg er faktisk lei meg hver eneste dag og føler meg veldig utenfor sosialt. Har ingen ordentlige venner, og jeg henger etter på skolen. Det føles ut som om jeg bare har det bra de gangene jeg drikker alkohol. Når jeg blir full så blomstrer jeg og folk liker meg plutselig? Jeg vet bare ikke hva jeg kan gjøre noe mer. Jeg føler meg ødelagt, sliten og jeg orker ikke mer. Jeg snakker ikke med noen andre enn kjæresten min om det. Jeg har ikke vært ordentlig glad på kanskje to måneder. Hva skal jeg gjøre....

SVAR

Besvart 18.01.2020 14:53:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle