Hopp til hovedinnholdet

Høy promille dagen derpå, er det noe galt med alkometeret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey. Jeg har vært på en ganske morsom guttetur, noe som gikk flott for seg. Vi var ute på fredagen, og hadde drukket en del, men stoppet på toppen før vi gikk på utestedet og det holdt for kvelden. Dagen etterpå var det verre, vi dro ut på kvelden lørdagen og drakk enda mer. Samme dagen hadde vi også kjøpt et alkometer, slik at vi har noe oversikt om vi er for mye over. Når jeg våknet tidlig dagen etterpå hadde jeg fortsatt ganske mye i promille i følge alkometeret, rundt 1,6. Spørsmål 1: Er det noe feil med alkometeret? Jeg følte meg ganske bra, rent bortsett fra at jeg var ganske svimmel og sa en del ting som jeg ikke ellers ville sagt. men vi hadde fått drøyt 4 timer søvn når jeg sto opp 9, slik at jeg ikke har fått sovet ut rusen. Hvordan fungerer søvn på promille? Spørsmål 2: Når jeg våknet mandag fikk jeg plutselig "symptomene" av fyllesyken, dette er altså 2 dager etter vi har vært ute. Har jeg bare blitt reisesyk av noe slag, eller er det sannsynlig at jeg er fyllesyk enda?

SVAR

Besvart 16.01.2020 17:00:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Tips mot bakrus

Har du drukket mye alkohol er det vanlig å kjenne seg dårlig dagen etter. Her får du tips til hva du kan gjøre for å ha det mindre kjipt dagen derpå.

 

Les mer
account_circle