Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal drikke og lurer på hva jeg skal gjøre først?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, skal drikke i morgen, har drukket mange ganger før men er det noe jeg burde gjøre før jeg drikker, er de noe spesiell mat, burde jeg trene eller gå mye, og sånne ting, hvis du skjønner, jeg har angst så er redd for å få hjertestopp, spiser ikke særlig mye heller, men gi meg tips siden jeg skal drikke uansett i morgen. SVAR FORT!!!!

SVAR

Besvart 02.02.2020 19:42:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Energidrikker

Det er ingen aldersgrense for når du kan drikke energidrikke, men unge rådes til å ikke drikke det ofte. Foreldre og butikken kan nekte deg det.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
account_circle